Video Aspect Ratio: 4:1

De online marketing tools die ik

 dagelijks gebruik

Er zijn zoveel tools online te vinden die eigenlijk allemaal hetzelfde doen.. De afgelopen jaren heb ik flink wat tools versleten omdat ze minder goed werkte of gewoon niet gebruiksvriendelijk waren.


Om jou deze zorgen te besparen heb ik een overzicht gemaakt van alle tools die ik op dagelijkse basis gebruik in mijn online business.


Als je nu tevreden bent met de tools die je nu gebruikt dan zou ik die ook zeker blijven gebruiken maar mocht je niet helemaal tevreden zijn check dan zeker even de onderstaande tools.


Landingspagina / Optinpagina software

De landingspagina's die ik gebruik voor webinars, ebooks of andere weggevers die maak ik met Instapages.


Via deze software kun je gemakkelijk een landingspagina aanmaken en de gegevens (in de meeste gevallen de naam en het e-mailadres) worden opgeslagen en doorgestuurd naar jouw e-mailmarketing software pakket.


Een voorbeeld van zo'n landingspagina vind je hier: http://leden.ova.nl/webinar


Instapages kun je trouwens gratis uitproberen :)


E-mailmarketing software

Mijn nieuwsbrieven, de lanceringen die ik doe en de geautomatiseerde mailings die ik verstuur verstuur ik via MailBlue / ActiveCampaign.


*MailBlue is een Nederlandstalige partner van ActiveCampaign. Het systeem werkt hetzelfde alleen ontvang je via MailBlue Nederlandstalige support.


(Hierbij moet ik melden dat ik aandeelhouder ben van deze software, neemt niet weg dat ook al zou ik dit niet zijn ik je deze software van harte zou aanbevelen.)


Webinar software

Voor webinars, meetings en online trainingen maak ik gebruik van GoToWebinar. Goede stabiele software waar ik super tevreden over ben.


Popup software

Voor het plaatsen van pop-ups met daarin aanbiedingen of juist voor het verzamelen van inschrijvingen op mijn mailinglijst maak ik gebruik van OptinMonster.