🎓 Workshop ActiveCampaign door Youri Meuleman

Meer succes met e-mailmarketing

Workshop ActiveCampaign (max. 12 deelnemers)

De mogelijkheden

Ontdek alle mogelijkheden binnen ActiveCampaign voor een succesvolle e-mailcampagne.

Je mailinglijst laten groeien

Ga aan de slag met de bestwerkende strategieën om jouw mailinglijst mee te laten groeien.

Meer omzet uit je database

Ontdek met welke strategieën jij op lange termijn meer business uit je database kunt halen.

Youri Meuleman

Als eigenaar van OVA B.V. & Partner van Social Catch B.V. ondersteunt Youri meer dan 70 klanten bij hun online marketing. Hij ontzorgt de ondernemer volledig, van Facebook Ads tot aan E-mailmarketing & E-mailautomation. Voor deze klanten werkte hij met 8 verschillende e-mailmarketing software maar zijn voorkeur gaat keer-op-keer naar ActiveCampaign.

Zet 'm in de agenda!

feb

Blijf op de hoogte!

10:00

Wat ga je ontdekken tijdens deze workshop?

Een introductie tot ActiveCampaign

We beginnen de workshop met een introductie tot ActiveCampaign. We lopen door alle mogelijkheden en functionaliteiten heen die het programma kent zodat jij dit programma je helemaal 'eigen' maakt.

De mogelijkheden van e-mailmarketing in 2018

E-mailmarketing is al jaren één van de meest effectieve online marketing methodes maar de mogelijkheden en kansen veranderen snel. Tijdens deze workshop word je volledig bijgepraat over de kansen en mogelijkheden van e-mailmarketing in 2018.

E-mailmarketing in de praktijk

Tijdens deze sessie gaan we ActiveCampaign aan jouw website en systemen koppelen zodat je naar huis gaat met een kant-en-klaar marketingsysteem. Denk hierbij aan een mail in je eigen huisstijl, het creëren van een weggever & het koppelen van ActiveCampaign aan jouw website.

Exponentiële groei van jouw mailinglijst

Inmiddels staat de basis van ActiveCampaign helemaal goed en nu wordt het tijd om te kijken welke strategieën om nieuwe inschrijvingen op je mailinglijst te krijgen voor jou het meest effectief zijn!

Geautomatiseerde e-mailmarketing 'funnels'

Zie je het al voor je? Vandaag meld iemand zich aan op jouw mailinglijst, morgen wordt de eerste mail verzonden, over 1,5 week vindt de eerste verkoop plaats en over 3 maanden neemt iemand deel aan jouw 'high-end' trainingsprogramma... Dat is de kracht van een geautomatiseerde funnel.

Omzet verhogende campagnes

Tot slot is mijn doelstelling om jou de investering van deze workshop zo snel mogelijk te laten terug verdienen en dit gaan we doen met 'omzet verhogende campagnes', zoals: Mini lanceringen, site-tracking & de interactie e-mailstrategie.

Reacties van deelnemers

"Heel blij met de resultaten na jouw feedback Youri!"

Irene Ogier - Iwebs

"Heel fijn om een expert te hebben die zich inzet om je vragen te beantwoorden"

Daisy de Boevere - DigiDees

"Het is heel fijn om met Youri samen te werken"

Marjolein Dubbers - EVA

Blijf op de hoogte van de volgende ActiveCampaign workshop!

Locatie & Tijden

We starten om 10.00 uur bij ons op kantoor met de workshop ActiveCampaign. Rond 16.30 uur loop jij naar huis met een kant-en-klaar stappenplan voor jouw e-mailmarketing.


Reduitlaan 27

4814 DC Breda

Lunch & Borrel

Tijdens de workshop zorgen wij voor een lekker broodje, een verse jus d'orange & een goede kop koffie/thee.


Rond 16.30 uur zullen we de workshop afronden en staat er een borrel klaar om alles even te laten bezinken en te netwerken met mede-deelnemers.