Waarom ActiveCampaign in het Nederlands via Mailblue voordelen biedt voor jou
Waarom ActiveCampaign in het Nederlands via Mailblue voordelen biedt voor jou
06 oktober 2017 
5 min. leestijd

Waarom ActiveCampaign in het Nederlands via Mailblue voordelen biedt voor jou

MailBlue: Nederlandstalige Partner van ActiveCampaign

“The Money is in the List” – het is een enigszins discutabele uitspraak, maar één ding is zeker… E-mailmarketing is één van de basiselementen voor jouw business.

Met een goede e-mailmarketing strategie ben je namelijk in staat om succesvol nieuwe klanten te binden aan jouw bedrijf of merk. Het gaat zelfs nog een stapje verder. Door middel van e-mailmarketing kun je ervoor zorgen dat klanten frequenter terugkomen!

In dit blog wil ik je niet overtuigen van de kracht van e-mail, maar wel wil ik met je delen dat OVA.nl sinds kort partner is van ActiveCampaign. Daar is MailBlue.nl uit voortgekomen!

Wat houdt zo’n partnerschap dan in?

ActiveCampaign is één van de grootste e-mailmarketing partijen van de hele wereld. Meer dan 300 fulltime medewerkers werken dagelijks aan hun systemen om deze nog verder uit te breiden, zodat jij als ondernemer of marketeer hier de vruchten van kunt plukken.

ActiveCampaign is en blijft natuurlijk een Amerikaans bedrijf en dat maakt het af en toe wat lastig om snel te kunnen schakelen. Er is namelijk een tijdsverschil van 9 uur en dan is ook alles nog in het Engels.

ActiveCampaign in het Nederlands –> Mailblue

Samen met ActiveCampaign zijn wij om die reden een partnerschap aangegaan om zo ActiveCampaign onder onze eigen naam in het Nederlands aan te kunnen bieden. Daar hoort dan natuurlijk ook Nederlandstalige support bij dus je kunt ons gewoon even bellen als er iets is. Wel zo makkelijk. 

Wanneer je op dit moment nog zoekende bent naar een e-mailmarketingsysteem dan is het natuurlijk makkelijk, want dan kun je gewoon een gratis proefaccount aanvragen. Maar hoe zit het dan als je al ActiveCampaign gebruikt of bijvoorbeeld MailChimp, AutoRespond, Enormail, Aweber, GetResponse, YMLP of een ander platform? Dan helpen wij je natuurlijk graag met het overzetten van al jouw contacten. Hiervoor kun je gebruik maken van onze overstapservice. Het enige wat je hoeft te doen is even een mailtje sturen naar info@mailblue.nl.

Nu kan ik me goed voorstellen dat je denkt ‘die Youri die heeft hier baat bij’. Gelijk heb je hoor! Dit is mijn tweede business en natuurlijk heb ik er baat bij wanneer jij jouw e-mailmarketing voortaan doet via onze software MailBlue.nl. Neemt niet weg dat ik volledig achter deze software sta. Laat me je kort vertellen hoe deze samenwerking met ActiveCampaign tot stand is gekomen. 

Je kent mij waarschijnlijk via Facebook. Facebook advertising is mijn specialisme. Business en sales vind ik super interessant en daarom kijk ik bij mijn klanten vaak net even iets verder dan enkel naar het Facebook aspect.

Wat opvalt is dat er bij de ene klant nog geen 10 cent wordt betaald voor een lead en bij een andere klant zitten we op meer dan 1 euro. Dit betekent niet dat de klant, waarbij leads worden verzameld, voor maar 10 cent ook succesvoller is.

Het gaat namelijk niet enkel om de Facebook advertentie en de goedkope klikken of leads. Nee. Het is misschien nog wel belangrijker wat er daarna met die persoon gebeurt! Kent deze persoon je al? Is er al vertrouwen opgebouwd? Is de potentiële klant al in de stemming om een aankoop te doen?

Dit proces fascineert mij. Dit is ook het proces waarbij er grote verschillen zijn tussen de verschillende klanten waarmee ik werk en het verschil tussen succes of geen succes van een campagne.

Samen met deze klanten ben ik gaan kijken welke software het beste bij hen past als het gaat om persoonlijke voorkeuren, maar juist ook welke software business-wise het beste is.

Vaak kwamen we hierbij uit bij ActiveCampaign. Nadat ik voor meerdere klanten ActiveCampaign volledig had ingericht, ben ik samen met ActiveCampaign gaan kijken welke manieren er zijn om de samenwerking nog verder te kunnen verbeteren. ActiveCampaign kwam vervolgens met het idee om hier een eigen merk voor op te zetten en je raadt het al… Dat is MailBlue geworden. 

Twijfel je nog of MailBlue ook iets voor jou is? Probeer het dan gratis uit: https://mailblue.nl

Enkele voordelen van MailBlue & ActiveCampaign zijn:

  • Segmentatie

Zorg dat de mail enkel bij de juiste doelgroep aankomt, sluit bestaande klanten uit van een mailing en verstuur de mailing enkel aan de top contacten uit jouw mailinglijst.

Test welke titel of welke tekst het beste werkt voordat je de mailing verstuurt aan de gehele mailinglijst en zorg ervoor dat jouw mails veel effectiever zijn.

  • Nederlandstalige Support

Heb je een vraag? MailBlue is volledig Nederlandstalig, zo ook onze support!

  • Meer dan 400+ integratie

Doordat we met MailBlue gebruik maken van het platform van ActiveCampaign mogen we ook gebruik maken van hun meer dan 400 integraties zoals met Facebook, Webinarssoftware, Zapier, WordPress, Phoenix, Shopify, WooCommerce.

  • Templates

Ben je geen grafisch vormgever? Geen zorgen! We hebben tientallen templates voor je klaarstaan die je alleen maar hoeft aan te klikken om te gebruiken.

Klik hier om je gratis aan te melden bij MailBlue.nl >>

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Kunnen wij je helpen?

Wil je jouw Facebook en Instagram Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy