Facebook Marketing Event 2018

Let op! Er zijn nog maar 12 tickets beschikbaar!

Het Facebook Marketing Event!

Zaterdag 8 september 2018 | Amsterdam

Wat je gaat ontdekken tijdens het event:

Facebook Marketing Update 2018

Wat zijn de veranderingen aan het platform 'Facebook' in de afgelopen maanden geweest? Welke veranderingen komen eraan en wat zijn de strategie├źn die vandaag de dag zorgen voor resultaat?

Meer klanten via Facebook (Traffic)

Tijdens het event ontdek je de strategie├źn die ervoor zorgen dat je opvalt, dat je berichten worden gelezen, je meer zichtbaar bent en je meer bezoekers en klanten naar je website krijgt via Facebook.

Maak van je bezoeker je klant (Conversie)

Bezoekers zijn leuk maar klanten zijn leuker. Facebook is het ideale platform om snel meer bezoekers te krijgen maar hoe zorg je er vervolgens voor dat deze bezoekers ook klant worden bij je?

De Facebook Funnel voor meer succes met adverteren op Facebook

De tijd van 'even' een advertentie plaatsen is voorbij. Strategie wordt steeds belangrijker. Tijdens het event ga je ontdekken hoe jij winstgevende doelgroepen en advertenties gaan inzetten middels de 'Facebook Funnel' strategie.

Betaal jij de Facebook 'domheids-belasting'?

Te veel betalen willen we natuurlijk niet. Hoe zorg je ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven en jij het maximale resultaat behaald met jouw Facebook Marketing Strategie en hoe kun je deze strategie vervolgens opschalen?

Ninke van der Leck

Al meer dan een jaar lang zorgt Youri er dagelijks voor dat mijn Facebook advertenties op volle toeren draaien. Elke keer sta ik versteld van de mooie resultaten die we ermee behalen.

Peter Post

De campagne loopt nu 10 weken, heeft 3487 leads opgeleverd en een omzet van 13.024 euro dankzij de hersens van Youri. Warm aanbevolen.

Seph Fontane Pennock

Niet te geloven hoe Youri mijn Facebook Ads met een aantal tips en wat begeleiding van nauwelijks break-even naar een ROI van 100% heeft kunnen krijgen in een halve dag tijd. Echt heel knap!

Ontdek in 1 dag hoe je meer omzet en meer klanten krijgt met Facebook Marketing!

Datum

Zaterdag 8 september 2018

Tickets

197 euro per persoon (incl. lunch)

Tijden

10:00 - 17:00 uur

Locatie

Hotel Casa Amsterdam