Facebook Marketing Event 2019
arrow_drop_up arrow_drop_down

Bestel vandaag nog jouw voordelige Early-bird tickets!

Video Aspect Ratio: 4:1

Het Facebook & Instagram Marketing Event!

Donderdag 20 juni 2019 | Zeewolde

Wat je kunt verwachten:

Direct toepasbare inzichten

Het Facebook & Instagram Marketing event is niet een plek waar je enkel gemotiveerd wordt. Je loopt aan het einde van de dag weg met een actieplan waarmee je direct aan de slag kunt om jouw resultaten te verbeteren! 

Inspiratie

Je bent hier op de juiste plek om de 'helikopterview' boven jouw business aan te zetten. Je wordt meegenomen door succesvolle cases, laat je inspireren!

Ontmoet gelijkgestemde ondernemers

Het evenement is ook een plek waar 200 ondernemers elkaar ontmoeten en hun successen en valkuilen met elkaar delen.

Dit is waarom je bij dit event aanwezig wilt zijn:

Wat werkt er op Facebook & Instagram anno 2019?

Wat zijn de veranderingen aan het platform 'Facebook' in de afgelopen maanden geweest? Welke veranderingen komen eraan en wat zijn de strategieën die vandaag de dag zorgen voor resultaat?

ROADMAP: Winstgevend Adverteren op Facebook & Instagram

Tijdens dit seminar deelt Youri Meuleman de roadmap waarmee hij in staat was om 102.873 inschrijvingen op zijn mailinglijst & meer dan 24 duizend fans op zijn Facebookpagina te krijgen zonder dat dit hem een euro heeft gekost!

De belangrijkste ontdekkingen uit 1,5 miljoen euro advertentiebudget

Als mede-eigenaar van SKY Amsterdam B.V. ondersteunt Youri met zijn team meer dan 60 klanten die tussen de 500 en 46.000 euro per maand spenderen aan advertenties. Gezamenlijk hebben zij een advertentiebudget van meer dan 1,5 miljoen gespendeerd. Nieuwsgierig wat je daarvan kunt leren?

Facebook & Instagram Advertising Blueprint

De tijd van 'even' een advertentie plaatsen is voorbij. Strategie wordt steeds belangrijker. Tijdens het event ontdek je wat ervoor nodig is om succesvol te adverteren op Facebook & Instagram, hoe je omgaat met stijgende advertentiekosten & hoe je bij succes jouw advertenties kunt opschalen.

Breaktrough!

We sluiten het event af met een implementatie sessie waarin we werken aan jouw persoonlijke actieplan, je ondersteuning krijgt bij vraagstukken & kunt connecten met gelijkgestemde ondernemers.

Over de spreker: Youri Meuleman

Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V.,mede-eigenaar bij MailBlue B.V. & SKY Amsterdam B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma’s. Zijn ebooks zijn meer dan 102.000x gedownload.

Ninke van der Leck

Al meer dan een jaar lang zorgt Youri er dagelijks voor dat mijn Facebook advertenties op volle toeren draaien. Elke keer sta ik versteld van de mooie resultaten die we ermee behalen.

Peter Post

De campagne loopt nu 10 weken, heeft 3487 leads opgeleverd en een omzet van 13.024 euro dankzij de hersens van Youri. Warm aanbevolen.

Seph Fontane Pennock

Niet te geloven hoe Youri mijn Facebook Ads met een aantal tips en wat begeleiding van nauwelijks break-even naar een ROI van 100% heeft kunnen krijgen in een halve dag tijd. Echt heel knap!

Ontdek in 1 dag hoe je meer omzet en meer klanten krijgt met Facebook Marketing!

Reserveer snel en ontvang extra vroegboekkorting!

General

Toegang tot het Facebook- en Instagram marketing event 2019

€ 195,-
€ 67,-

We hebben nog een stoel voor je vrij maar wacht niet te lang ;-)

Op het nippertje

Last-minute aanmeldingen na 10 juni 2019, zolang er plek is :)

€ 195,-
€ 195,-
We hebben nog een stoel voor je vrij maar wacht niet te lang ;-)

Datum

Donderdag 20 juni 2019

Tickets

67 euro per persoon (incl. lunch)

Tijden

9:30 - 17:00 uur

Locatie

Brasserie Zuiderzoet, Zeewolde