Facebook Marketing Bootcamp
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoi, ik ben Youri,

Ik ga je helpen met Facebook marketing zodat je:

 • meer inschrijvers op je mailinglijsten krijgt;
 • meer Hot Leads en betalende klanten krijgt;
 • direct en indirect omzet en winst gaat maken.

Dit doe ik door je precies te leren wat ik zelf voor 27 op Facebook adverterende ondernemers doe. Zij brengen 10 tot 3.000 euro per dag bij mij onder. Dat is jaarlijks al gauw 500.000 euro.

Ik snap je probleem hoor...

Facebook heeft jou nog niks opgeleverd…

Je hebt al vaker Facebook marketing toegepast, maar het leverde je niks op. Ja misschien een paar likes, maar daar kun je geen droog brood van eten.


Het kost alleen maar geld

Je hebt campagnes aangemaakt. Misschien heb je deze wel getest, maar noppes, nada, nul-komma-nul omzet. Laat staan winst.


Zonde!


Want je moet voor elke euro die je investeert minimaal 2 euro terugkrijgen (liefst 3 of meer).


En het kost je veel te veel tijd

Logisch, want je hebt geen idee waar je moet beginnen of welke tactieken of strategieën je moet toepassen.

Het gevolg daarvan is dat je:

Een gigantische omzetimpuls misloopt

Hoe je het ook wendt of keert: Facebook levert nieuwe leads en directe omzet op. Ik beheer een half miljoen euro Facebook-advertentiebudget voor 27 grote internetondernemers. En die zitten niet op Facbeook omdat het niet zou werken…


Niet weet hoe je nu verder moet

Je hebt behoefte aan sturing, aan een stappenplan. Je wilt weten wat je moet doen en zo je geld verdienen. Hoe werkt iemand zoals ik bijvoorbeeld? Hoe zorg ik dat ik omzet en nieuwe leads behaal voor mijn opdrachtgevers?


Maar je weet wel dat NU de tijd is om Facebook in te zetten…

Dus wat ga je doen? Weer een paar maanden wachten? Elke dag dat je wacht geld laten liggen? Best een vervelend vooruitzicht…

Ik heb de oplossing voor je

Ik ging de wereld over om Facebook voor me te laten werken. Nu heb ik al mijn kennis gebundeld in de Facebook Marketing Bootcamp.


Al mijn kennis en expertise heb ik in een online training gezet: de Facebook Marketing Bootcamp. Leer stap-voor-stap wat je moet doen om succes te hebben met Facebook. Volg exact wat ik doe voor mijn opdrachtgevers. Behaal dezelfde klinkende resultaten.

En wie denkt Youri Meuleman wel dat hij is?

Na de lancering van mijn webwinkel in 2007 kwam ik in aanraking met marketing. Dat heb je kennelijk nodig als je mensen naar je shop wilt krijgen 😉.


Hey! Wist ik veel: ik was 17…

17 En ondernemend. Marketing vond ik leuk en ik haakte meteen aan bij Facebook toen dat in 2012 serieus kon. Direct vanaf het begin ging ik er vol in. Het bereik was enorm. Misschien kon ik via Facebook nieuwe mensen bereiken?


Mijn onderneming draaide prima. Ik wilde alles over Facebook weten, dus dacht ik: hup naar de allerbeste Facebook-marketeers ter wereld.


Ik leerde Facebook-marketing van de TOP-experts van de wereld

Ik trok de wereld over om alles over Facebook te leren. Ik ontmoette Facebook TOP-experts en leerde hun methodes, tactieken en strategieën. En elke keer als ik terugkwam van een trip, paste ik voor mijn opdrachtgevers toe wat ik had geleerd en… het werkte!


Het bewijs werd steeds direct geleverd

Door meteen door te pakken en bij thuiskomst het geleerde toe te passen, boekte ik geweldige resultaten voor mijn opdrachtgevers. Voor een van mijn grootste opdrachtgevers liet ik de mailinglijst in 2015 groeien met 74.987 mensen terwijl er direct 81.755 euro werd verdiend.


Het werkt voor grote internetondernemers

Omdat ik inmiddels zelf de Facebook marketingexpert ben, word ik ingehuurd door internetondernemers en -bedrijven om hun marketing te verzorgen.


En geloof me: dit zijn zeer succesvolle ondernemers. Ze denken in investeringen, in lage kosten en in hoge opbrengsten. Die hoge opbrengsten tegen lage kosten is precies wat ik ze geef.


En het mooie is: dit is ook voor jou weggelegd.


Het werkt ook voor jou

Mijn kennis en kunde is nu ook voor jou beschikbaar met de Facebook Marketing Bootcamp.


Je leert niet alleen precies hoe je alles voor je Facebook marketing moet inrichten, maar ook wat je moet doen.


Ik ga de 6 belangrijkste strategieën, die je gegarandeerd nieuwe leads en omzet opleveren, met je delen. En mocht het allemaal niet goed voor je uitpakken, je kunt elke maand aanhaken bij de live Q&A’s waarin ik je vragen beantwoord en je persoonlijk advies geef.

Alles om jou extreem goede resultaten te laten behalen

Ben ik dan een geluksvogel? Ja en nee. Ja, ik heb geluk gehad dat mijn shop aansloeg, dat ik de middelen had om de wereld over te trekken en letterlijk alles over Facebook-marketing kon leren en ontdekken. En nee, geen geluksvogel omdat ik me dit met veel vallen en nog meer opstaan eigen heb gemaakt.


Omdat ik dat proces al heb doorgemaakt, vind ik niet dat jij er ook nog mee hoeft te worstelen.

Voor deze ondernemers maakt de Facebook Marketing Bootcamp het verschil:

Niet te geloven hoe Youri mijn Facebook Ads met een aantal tips en wat begeleiding van nauwelijks break-even naar een ROI van 100% heeft kunnen krijgen in een halve dag tijd. Echt heel knap!

Seph Fontane Pennock

Het is fijn om met Youri samen te werken. Hij is zeer deskundig als het gaat om Facebook ads en legt in duidelijke cijfers uit wat er is uitgegeven en wat dat heeft opgeleverd. zo nauwkeurig heb ik nog nooit geweten wat mijn Facebook ads doen. Ik ben heel blij met hem.

Marjolein dubbers

Youri heeft me heel behulpzaam, vriendelijk en effectief geholpen met het opstrakken van mijn Facebook campagne. Hij weet waar hij het over heeft, deelt zijn kennis graag en hielp mij een stuk succesvoller te worden op Facebook. Awesome!

Taco Oosterkamp

De meest complete en meest effectieve Facebook Marketing training die er is

De Facebook Marketing Bootcamp heb ik voor je opgebouwd in overzichtelijke modules. Na inschrijving heb je direct toegang en kun je de stap-voor-stap de technieken, tactieken en strategieën toepassen. 


Zodat je vanaf dag 1 resultaat gaat behalen.

Een greep uit het aanbod:

 • Je leert precies hoe je Facebook campagnes aanmaakt, zodat je makkelijk en effectiever kunt adverteren
 • Haal het maximale uit je budget met 6 bewezen strategieën – je hoeft ze alleen maar toe te passen
 • Je leert te optimaliseren wat werkt – en je stopt met wat niet werkt
 • Hoe je met Facebook leert wie jouw ideale klant is, zodat je met lagere investeringen nog meer kunt omzetten
 • Je leert hoe je mensen, die in je product geïnteresseerd zijn, bij herhaling kunt verleiden tot kopen

En ook:

 • Hoe je snel en makkelijk campagnes en advertenties aanmaakt
 • De simpelste manier om betrokken mobiele Facebook gebruikers aan je te binden
 • Het ideale startbudget per week – en waarom meer investeren weggegooid geld is
 • Hoe je mensen emotioneel bij je advertenties betrekt en zo beter je doelen behaalt
 • Slim A/B-testen in een handomdraai – zodat je er snel achter komt wat het beste voor jou werkt

En niet te vergeten:

 • Hoe je je bedanktpagina als omzetgenerator inzet (en Facebook in feite je advertentiekosten betaalt)
 • Waarom likes niet de essentie vormen (plus een manier waarmee je zonder adverteren veel meer likes krijgt)
 • Welke cijfers je helpen om je campagnes te optimaliseren en maximaliseren (SIMPEL!)
 • Hoe je mensen heel doelgericht en specifiek aanspreekt
 • Waarom je je advertentiebudget beter niet kunt veranderen of aanpassen

En dit heb ik je nog niet verteld:

 • Facebook en -emailmarketing gaan hand-in-hand: zo kun je er optimaal van profiteren
 • De magische werking van de conversie-pixel
 • Wat afbeeldingen voor je advertenties doen en hoe ze de impact verhogen (of juist niet)
 • Waarom lange tekstadvertenties vaak (véél) betere resultaten opleveren
 • Hoe je Facebook opdraagt echt geïnteresseerde mensen op het juiste moment de juiste prikkels te geven, zodat ze bij je gaan kopen
 • Hoe je van koude bezoekers hot leads maakt
 • Hoe je de eerste verkoopstap zo klein mogelijk maakt, waardoor je veel grotere omzetten gaat behalen
 • De heet-warm-lauw-koud-lauw-warm-heet strategie en hoe je deze succesvol toepast

Jouw investering

Je investering voor de Facebook Marketing Bootcamp is normaal gesproken 997 euro, exclusief btw. Dat is een extreem lage investering.


Als je weet dat het gemiddelde resultaat dat ik behaal 1;3 is. Dat wil zeggen dat elke geïnvesteerde euro, drie euro oplevert. Gemiddeld!


Ga dan eens aan de lage kant zitten: je behaalt 1:2… Dan nog is de investering van 997 euro een no-brainer. Je hebt vast zelf al uitgerekend hoe snel je die investering terugverdient.


Maar, ik maak het nóg interessanter voor je. Kijk maar:

Bonussen ter waarde van 1617 euro als je nu beslist!

Bonus 1: 647 euro korting

Dat wil zeggen: tijdelijk krijg je de training voor slechts 350 euro, exclusief btw. Ik weet nog niet wanneer deze korting komt te vervallen, maar als ik zoveel blijf verkopen als op dit moment, dan vervalt de korting op korte termijn.

Bonus 2: BONUSVIDEO: Marketing Funnel Onthuld t.w.v. ONBETAALBAAR

In deze speciale bonusvideo leid ik je rond door mijn eigen marketing funnel en leg ik je precies uit hoe ik mijn business laat groeien. TOP SECRET! 😉

Bonus 3: 10x NEXT-STEP Meeting ter waarde van 970 euro

In deze NEXT STEP-sessies ga ik persoonlijk in op je vragen. Of die nu gaan over techniek, strategie, tactiek, je bedrijfsvoering of marketingvraagstukken. Je hebt mij 10x als je persoonlijk adviseur, een jaar lang.

14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Je loopt geen enkel risico.


Stel: de training brengt je binnen binnen 14 dagen niet het resultaat dat je had gehoopt. Of de training sluit niet aan op je behoefte. Of je weet niet 100% zeker of dit iets voor je is…


Geen probleem, probeer het gerust uit.


Ik heb een onvoorwaardelijke garantie waardoor je kunt deelnemen zonder risico: als je binnen 14 dagen niet tevreden bent, dan krijg je je investering terug.

Meld je nu aan

Wat je doel ook is en in welke branche je ook zit: Facebook marketing biedt ongekende kansen om je bereik te vergroten, meer leads aan te trekken en meer omzet te creëren.


Als je wilt instappen, doe het dan nu. Want één ding is zeker: mijn prijzen verder verlagen, daar begin ik niet aan.


Meld je daarom nu aan.


Tot snel, Youri Meuleman


PS: De lage investering van 350 euro en de exclusieve bonussen ter waarde van 1617 euro gelden zolang ik dat redelijk acht. Zonder aankondiging vooraf kan ik besluiten de prijzen te verhogen of de bonussen te schrappen.


PPS: Omdat mijn prijzen echt niet lager gaan worden (eerder hoger) doe je er verstandig aan NU in te stappen.