Facebook Marketing Uitbesteden? Resultaat Gericht Adverteren op Facebo
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Facebook Marketing Uitbesteden?

Resultaat gedreven Facebook Campagnes!

Facebook Marketing Uitbesteden

Ben jij er klaar voor om jouw business naar het volgende niveau te brengen? Je wilt je Facebook Marketing Uitbesteden en daarmee je impact vergroten, meer bezoekers en leads krijgen & deze converteren naar klanten met behulp van Facebook.


Als ondernemer ben je continu bezig met het ontdekken van 'the next big thing' en dat is logisch. Je wilt voorop blijven lopen en klanten aantrekken maar ook ben je zelf simpelweg druk met het managen van de dagelijkse werkzaamheden. 


Dat adverteren op Facebook is wel even een dingetje... Het wordt steeds lastiger. Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van Facebook en daardoor wordt het lastiger om te scoren op Facebook zonder die expertise. Die expertise krijgen kost tijd (en geld!). 


Jij wilt je focussen op dat geen waar je echt goed in bent en je bent er van overtuigd dat er meer resultaat kan worden behaald met de juiste strategische en structurele inzet.


Hoe zou het zijn als jij jouw Facebook advertentiecampagnes kunt overlaten aan een specialist zonder hier verder naar om te hoeven kijken?


Goed nieuws! Op deze pagina geef ik jou de kans om met mij en mijn team te gaan samenwerken.


Voor wie maken wij het verschil?


Om echt een verschil te maken hebben wij gekeken naar de klanten voor wie wij echt een impact kunnen maken: 

- Je hebt een online business zodat wij vanaf dag 1 alles meetbaar kunnen maken

- Je bent ondernemer en hebt een lopende business, je doet al omzet

- Je bent niet bang te investeren maar gaat wel doelgericht te werk

- Je hebt een Facebook Marketing Budget van minimaal 500 euro per maand beschikbaar

- Je staat open voor advies

- Je zoekt niet enkel 'helpende handjes' maar een partner in groei

Deze ondernemers gingen je al voor:

Peter Post

De campagne heeft nu 3487 leads opgeleverd en een omzet van 13024 euro. Daar moeten nog wel de kosten voor Facebook vanaf. (5522,98)

Ninke van der Leck

Al meer dan een jaar lang zorgt Youri er voor dat mijn Facebook Ads op volle toeren draaien.

Marjolein Dubbers

Het is fijn om met Youri samen te werken. Hij is deskundig als het gaat om Facebook Ads en legt in duidelijke cijfers uit wat er is uitgegeven en wat dat heeft opgeleverd.

Hoe wij te werk gaan...

Voordat we gaan samenwerken is het belangrijk om te peilen of er een match is van beide kanten. Om deze reden plannen we altijd eerst een vrijblijvende afspraak waarin we kijken of we bij elkaar passen en om duidelijkheid te scheppen in de manier van werken en de verwachtingen.


Stap 1: Een virtuele kop koffie (of groene juice ;))

Tijdens de vrijblijvende afspraak maak je kennis met een groeipartner binnen ons team. Hierbij kijken we of de klik er is en wordt het duidelijk wat je van een samenwerking met ons kunt verwachten.


Stap 2: Strategiebepaling & Voorstel

Voelen we een klik? Super! Iedere business en iedere ondernemer is anders. Daarom verdiepen wij ons in jouw onderneming om vervolgens een strategisch plan te kunnen voeren voor groei in jouw business.


Met het strategisch plan kunnen we een goed voorstel voor je klaarleggen waarin je overzichtelijk kunt zien wat wij voor je kunnen doen en wat de hieraan verbonden kosten zullen zijn.


Stap 3: Uitvoering & Optimalisatie

Ziet het voorstel er goed uit? Dan gaan we voor je aan de slag met het uitvoeren en optimaliseren van de Facebook Marketing Strategie. Voortdurend zullen we werken aan het behalen van het maximale resultaat vanuit jouw marketingbudget.


Stap 4: Rapportage & Evaluatie

Dagelijks zijn wij bezig met het managen van jouw campagnes maar wekelijks sturen we jou een rapportage waarin je eenvoudig en overzichtelijk inzage hebt in de resultaten die wij voor jou behalen.

Facebook Marketing Uitbesteden

Stap 1: Vrijblijvende intake

Stap 2: Strategiebepaling & Voorstel

Stap 3: Uitvoering & Optimalisatie

Stap 4: Rapportage & Evaluatie

Je Facebook Marketing Uitbesteden?

Een Cookie erbij?