Facebook Adverteren

Je wilt meer bezoekers, meer klanten en een hogere omzet. Facebook Adverteren is hier de oplossing! Met meer dan 9,5 miljoen actieve gebruikers per dag is jouw doelgroep (13+) hier zeker te vinden!

Schrik niet! Die 9,5 miljoen actieve gebruikers zijn niet alleen voor grote bedrijven weggelegd, ook als kleine ondernemer kun je hier gebruik van maken. Je kunt namelijk al adverteren op Facebook vanaf 1 euro per dag.

Ook kun je heel makkelijk je doelgroep bepalen op Facebook waardoor je alleen de mensen bereikt die relevant zijn voor jouw bedrijf. Je doelgroep bepalen kan op basis van de locatie waar de klant zich bevindt, op basis van interesses maar ook kun je Facebook zelf slimme doelgroepen laten creëren.

Kosten adverteren op Facebook

Je kunt al adverteren op Facebook vanaf 1 euro per dag. Maar aan welke kosten moet je nu denken? Gemiddeld genomen betaal je per 1000 bereikte personen 11,20 euro in 2018. Dat is ongeveer 1,1 cent per persoon die jouw advertentie te zien krijgt.

Niet iedereen klikt op jouw advertentie. Natuurlijk is het bereiken van mensen een eerste doelstelling, maar om een gebruiker van Facebook naar jouw website te krijgen betaal je gemiddeld 0,48 euro.

Vervolgens is het een rekensom hoeveel mensen, die hebben geklikt naar jouw website, uiteindelijk ook jouw product kopen. De kosten per aankoop moeten natuurlijk lager zijn dan de opbrengsten per aankoop. Zo weet je of de Facebookadvertentie voor jou een succes is!

Facebookadvertentie maken via het advertentiebeheer

Om Facebookadvertenties te gebruiken moet je natuurlijk een advertentie aanmaken. Dit doe je in het advertentiebeheer van Facebook. Het advertentiebeheer is het gedeelte van Facebook voor ondernemers. Hier maak je de advertentie maar ook stel je hier je factuurgegevens in en lees je hier de resultaten van jouw campagnes. In dit artikel lees je hoe je een Facebookadvertentie aanmaakt >>

Facebook adverteren; een aantal handige tips!

Je bent aan de slag gegaan met adverteren op Facebook, dan vind je hieronder nuttige artikelen over het optimaliseren van de resultaten, strategieën, handige stappenplannen & casestudies.

Contact opnemen met Facebook
Je krijgt een foutmelding, er gaat iets mis, je zit met vragen. Je wilt contact opnemen met Facebook maar zo makkelijk is dat nog niet. Waar kun je Facebook bereiken?

Wanneer je meer budget gaat spenderen aan Facebook zal een accountmanager van Facebook contact met je opnemen, maar daarmee is je vraag op dit moment nog niet beantwoord. Om in contact te komen met Facebook kun je via deze pagina een mail sturen of een chat starten. Facebook reageert meestal binnen 24u op jouw verzoek. Je ontvangt hier een melding van in jouw Facebookaccount en dus niet altijd per mail!

Pagina 1 van 612345...Minst recente »