De naam van je Facebookpagina aanpassen
De naam van je Facebookpagina aanpassen
01 december 2015 
2 min. leestijd

De naam van je Facebookpagina aanpassen

In alle enthousiasme heb je een Facebookpagina aangemaakt, op den duur ben je toch van mening dat een andere naam handiger is, of je bedrijfsnaam is gewijzigd, zonde om opnieuw te beginnen..

Tot voor kort kon je de naam van je pagina alleen wijzigen als je minder dan 200 paginalikes had. Gelukkig kan dat nu ook als je meer dan 200 paginalikes hebt. Vooral wanneer je een wijziging in je bedrijfsnaam hebt laten doen is het wel zo handig wanneer je dit ook op Facebook kunt doorvoeren.

Ga naar je pagina, en klik onder je omslagfoto op “info“, en klik vervolgens op “bewerken” bij de sectie “naam“.

Wijzig de naam van je Facebookpagina

Vul hier vervolgens je nieuwe paginanaam in en klik op “Wijzigingen opslaan“, Facebook zal de nieuwe naam controleren en stuurt je een mail op het moment dat de wijziging is goedgekeurd.

Vraag een nieuwe paginanaam aan

Heb je de naam van je pagina gewijzigd? Dan kun je ook nog de url van je website wijzigen (LET OP! Dit kan maar 1 keer.) Dit kan ook in de info-sectie van je Facebookpagina.

Succes!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Wil je jouw Facebook Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy