Facebook Notificaties en Meldingen via e-mail voor advertenties managen
Facebook Notificaties en Meldingen via e-mail voor advertenties managen
24 december 2015 
2 min. leestijd

Facebook Notificaties en Meldingen via e-mail voor advertenties managen

Je gaat adverteren op Facebook en vervolgens stroomt je mail over met emails van Facebook.. Yes, ik ken het 😉 Tot voorkort zag mijn mailbox er zo uit:

Facebook ad goedgekeurd

Je krijgt een mail wanneer je advertentie is goedgekeurd, afgekeurd, je tegoedbon bijna is verlopen, betaling voltooid is, wanneer er een gepland rapport klaar is en je ontvangt nieuwsbrieven en productupdates.

Op het moment dat je dagelijks bezig bent met Facebook Ads worden dit ontzettend veel mailtjes en is het geen doen om die allemaal bij te houden. Daarom kun je de email meldingen & notificaties van Facebook uitschakelen.

De e-mailmelding & notificaties van Facebook uitschakelen

In de instellingen van je advertentieaccount kun je heel makkelijk de e-mails die je krijgt van Facebook uitzetten, je kunt ook selecteren welke mails je nog wel wilt ontvangen.

Facebook meldingen en notificaties voor advertenties via email

 

Om hier te komen ga je naar de advertentiemanager van Facebook en klik je op “Accountinstellingen” vervolgens scroll je iets naar beneden en daar vind je de instellingen van “Meldingen voor advertenties via e-mail“.

Je kunt ook direct naar de accountinstellingen pagina van je advertentieaccount gaan.

Heb je deze artikelen al gelezen:

Wil je jouw Facebook Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy