Facebook plugin op je website plaatsen: OVA.nl
Facebook Page Plugin - Facebook Like Box op je website plaatsen
20 oktober 2015 
1 min. leestijd

Facebook Page Plugin - Facebook Like Box op je website plaatsen

De Facebook Page Plugin of beter bekend als de Facebook Like Box, hoe plaats je die op je website? Het is een goede stap om de Facebook Page Plugin op je website te plaatsen. Als bezoeker zie je wie jou allemaal al hebben geliked en te beginnen met wie van jouw vrienden de website al hebben geliked. Je hebt dus direct een stukje Social Proof. Ook zorgt de Facebook Page Plugin er voor dat bezoekers makkelijk jouw pagina kunnen liken. De Facebook Page Plugin geeft een mooi beeld over jouw website.

Facebook Like Box

Hoe plaats ik de Facebook Page Plugin / Like Box op mijn website?

Het plaatsen van de Facebook Page Plugin is eigenlijk heel makkelijk. Je gaat naar https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin , vult daar jouw Facebook pagina-url in, voor de Like Box vink je het vakje “Show Page Posts” uit (tenzij je die ook wilt) en klik je vervolgens op “Get Code

Facebook Page Plugin

Vervolgens krijg je twee codes, wanneer je die twee codes op je website plaatst verschijnt daar de Facebook Page Plugin / Facebook Like box.

Facebook Plugin

Resources:

Facebook Page Plugin

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy