Facebook Pagina URL Instellen of Aanpassen: OVA.nl
Facebook Pagina URL Instellen of Aanpassen
03 december 2015 
1 min. leestijd

Facebook Pagina URL Instellen of Aanpassen

Je hebt net een nieuwe pagina aangemaakt en krijgt zo’n lelijke url, met cijfers, letters etc. Hoe maakt je daar nou een mooie url voor?

Heb je al een mooie url maar wil je die wijzigen? Dat kan natuurlijk ook, let wel: je kunt maar 1 keer je paginaurl wijzigen. Dus bedenk of dat echt de url is die je wilt hebben 😉

Eigenlijk is het heel makkelijk, je kunt je Facebook URL aanpassen door naar je Facebookpagina te gaan, te klikken op het “Info” tapje en vervolgens klik je op bewerken bij de Facebook-webadres sectie.

Facebook-webadres aanpassen en:of instellen
Daarna kun je je nieuwe URL opgeven en opslaan. De URL moet uiteraard wel beschikbaar zijn, die checkt Facebook direct voor je. Succes!

Facebook webadres

Heb je deze artikelen al gelezen:

Wil je jouw Facebook Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Inge
Door

Inge

op 09 Jan 2023

Jammer dat dit niet up to date is. Fb heeft ondertussen zoveel veranderd dat ik het niet meer kan vinden. Wil je delen hoe het nu werkt?

Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy