Facebookpaginas Samenvoegen
Facebookpagina's Samenvoegen
15 december 2015 
1 min. leestijd

Facebookpagina's Samenvoegen

Pff dat is balen, een naamswijziging van je bedrijf… Of heb je om een andere reden twee bedrijfspagina’s op Facebook? Het kan altijd voorkomen dat je twee Facebook pagina’s wilt samenvoegen, om wat voor reden dan ook.

Als je je Facebookpagina gaat samenvoegen dan worden de likes en check-ins van je pagina samengevoegd. De berichten van de oude pagina verdwijnen en de nieuwe pagina blijft ongewijzigd.

Facebook geeft als voorwaarde om pagina’s samen te voegen dat je allereerst beheerder moet zijn van beide pagina’s. De pagina’s zelf moeten eenzelfde onderwerp hebben, net als een vergelijkbare naam. Als de pagina’s een fysieke locatie heeft, zorg dat ook dat de adressen gelijk zijn aan elkaar.

Heel simpel, je gaat naar https://facebook.com/pages/merge en vult in het eerste veld de pagina in die je wilt behouden. In het tweede veld selecteer je de pagina die je wilt samenvoegen, vervolgens klik je “pagina’s samenvoegen“.

Facebookpagina's samenvoegen

Het kan zijn dat Facebook de pagina’s nog gaat checken voordat ze daadwerkelijk worden samengevoegd, of dat de pagina’s niet worden samengevoegd.

Heb je deze artikelen al gelezen:

Wil je jouw Facebook Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy