LeadsBridge - Facebook Lead Ads & Mailinglijsten Synchroniseren
arrow_drop_up arrow_drop_down
LeadsBridge - Facebook Lead Ads & Mailinglijsten Synchroniseren
17 mei 2016 

LeadsBridge - Facebook Lead Ads & Mailinglijsten Synchroniseren

Je Facebook Custom Audiences synchroniseren met jouw mailinglijsten en leads welke je genereert met Facebook Lead Ads automatisch laten inschrijven op je mailinglijst? LeadsBridge is een externe tool die dit mogelijk maakt.

Door het gebruiken van LeadsBridge bevatten je aangepaste doelgroepen op Facebook altijd de nieuwste leads, hierdoor worden ook jouw vergelijkbare doelgroepen op Facebook direct geupdate en bereik je met deze lookalike doelgroep ook altijd de meest relevante personen.

Op het moment dat je gaat adverteren met Facebook Lead Ads krijg je van Facebook alle inschrijvingen in een excel sheet, deze moet je dat iedere dag uploaden. Dit is alles behalve ideaal, buiten dat het handmatig importeren niet ideaal is moet je er ook rekening mee houden dat wanneer je een autoresponder wilt laten lopen nadat een nieuwe lead zich heeft ingeschreven op jouw mailinglijst dat dit dus pas gebeurd wanneer je de leads importeert.

LeadsBridge lost beide problemen voor je op en is te gebruiken vanaf $13 per maand. Klik hier om een 7 dagen trial aan te vragen >>

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Kunnen wij je helpen?

Wil je jouw Facebook en Instagram Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy
Een Cookie erbij?