Facebook Vraag en Antwoord
Facebook Vraag en Antwoord
29 januari 2016 
0 min. leestijd

Facebook Vraag en Antwoord

Bedankt voor je aanmelding voor de LIVE Q&A over Facebook Marketing & Facebook Advertising.

Kun je er vrijdag 23 december om 10.00 uur niet bij zijn? Stel dan hieronder in de reacties in ieder geval je vraag dan zal ik deze alsnog beantwoorden.

Tot vrijdag!

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Simon
Door

Simon

op 31 Aug 2016

Hi Youri, ik kan er waarschijnlijk niet bij zijn. Hoe maak ik een advertentie zonder een afbeelding erbij? Ik zie alleen maar opties met een afbeelding.

Youri Meuleman
Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 25 Oct 2016

Hoi Youri, het is me wel redelijk duidelijk hoe je een advertentie maakt, maar hoe meet je nu of de ad geld oplevert? Waar kun je dat meten? Ik zie wel wat een ad kost, maar nergens hoeveel verkopen of inschrijvingen die opgeleverd heeft.

Jikkie
Door

Jikkie

op 02 Nov 2016

Kun je even kijken wat ik de volgende keer beter zou kunnen doen qua FB-campagne? En wanneer zet je hem stop cq is ie uitgewerkt? Soms zie ik enorm veel likes en reacties bij een advertentie; is dit een nieuwe advertentie of kun je de inhoud veranderen en de likes laten staan?

Joyce Kooijman
Door

Joyce Kooijman

op 02 Nov 2016

Kan ik mijn facebookpixel ook gebruiken op mijn externe salespagina? Ik heb het nu geïnstalleerd op mijn bedrijfswebsite, maar heb een salespagina op mijn externe leeromgeving. Om de sales te volgen wil ik daar ook een pixel.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 02 Nov 2016

Jij zei net dat FB verkopen binnen 1-7 dagen nog net kan meten. Hoe doe je dat dan bij een funnel die enkele dagen duurt? Zorgen dat die korter is dan 7 dagen?

lisette
Door

lisette

op 02 Nov 2016

Hoe zorg je daar dan voor, tussen de 50.000 en 100.000 bereik? Als ik mij lookalike lijst groep doe, is die veeeel kleiner nl. Doe je dat door interesses? Wat heb jij bijv als doelgroep Youri?

Melvin van Bueren
Door

Melvin van Bueren

op 30 Nov 2016

Hey Youri, Kun je ook retargeting toe passen op mensen die je Facebook pagina hebben bezocht? Zo ja, hoe doe ik dit?

Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy