“Automatiseer de Interne Links voor jouw WordPress website!”

Met een paar simpele klikken is jouw website beter te indexeren door Google

Afzender: Youri Meuleman

Je start een eigen business, hiervoor heb je een website nodig. Nadat je het internet hebt afgestruind heb je besloten je website te gaan bouwen met WordPress.

Na een tijdje is jouw website af, trots ben je op je nieuwe website, maar waar blijven de bezoekers?

Een eigen website hebben is leuk, maar als de bezoekers wegblijven dan levert de website jou natuurlijk ook geen nieuwe klanten op. Je besluit om een aantal e-books te gaan lezen en een aantal trainingen te volgen over het verkrijgen van meer bezoekers en je aandacht valt daar op zoekmachine optimalisatie.

Oftewel je website hoger in de Google zoekresultaten te laten verschijnen om zo meer ‘gratis’ bezoekers naar je website te krijgen. Vol energie kom je thuis na een training, maar dan..? Hoe zat het ook alweer? Oef, het is toch lastiger dan dat de spreker op de training het deed lijken 🙁

Misschien herken je dit wel, op de trainingen waar ik zelf aanwezig ben krijg ik dit in ieder geval vaak te horen. Om deze reden ben ik gaan kijken hoe ik deze systemen en strategieën kan versimpelen voor mijzelf maar ook voor jou.

Laat je website het werk zelf doen!

Pfoe dat klinkt gek… Je website zelf het werk laten doen..? Hoe dat dan?

Het optimaliseren van je website kan een tijd- en energierovende klus zijn, vooral als je een website hebt met veel pagina’s en veel content. Je website optimaliseren kan een full-time baan zijn, maar je kunt je ook simpelweg focussen op de meest belangrijke onderdelen en zo met een minimale inspanning de maximale resultaten behalen.

Voor de zoekmachines zoals Google is het belangrijk dat zij, maar zeker ook jouw bezoekers, gemakkelijk door de website kunnen klikken en gemakkelijk door kunnen klikken naar andere artikelen. Veel websites doen dit door middel van “Interne Links”.

Interne links zijn de kracht van websites zoals Wikipedia. Probeer het maar eens uit! Op (bijna) ieder onderwerp waar je op zoek kom je Wikipedia bovenaan in de zoekresultaten tegen. Interne Links zijn dus een belangrijk onderdeel van een zoekmachine optimalisatie strategie.

Maar om nu in ieder artikel welke je ooit hebt geschreven linkjes te gaan plaatsen naar artikelen die relevant zijn, dat is natuurlijk veel werk. Geloof mij, Wikipedia doet dit niet handmatig 😉 Wikipedia gebruikt hier een stukje software voor, en precies dat stukje software gebruik ik nu ook voor mijn eigen websites en voor de websites van mijn klanten.

Vandaag is jouw kans om ook gebruik te gaan maken van dit stukje software waardoor Wikipedia o.a deze super sterke en hoge posities heeft verkregen in de zoekresultaten zoals die van Google, Bing & Yahoo.

WordPress SEO: Interne Links Plugin

De WordPress SEO: Interne Links Plugin is een plugin die ik speciaal heb gemaakt om precies de strategieën waar websites zoals Wikipedia gebruik van maken, beschikbaar te maken voor iedereen.

Sterker nog, de afgelopen maanden heb ik verschillende zoekmachine optimalisatie experts gevraagd hoe zij zo’n plugin voor zich zouden zien en welke functie’s er zeker in moesten komen te zitten. Al deze functie’s heb ik in deze plugin verwerkt.

De afgelopen periode heb ik deze plugin beschikbaar gesteld aan een select groepje ondernemers die de plugin wilde testen en feedback wilde geven over de plugin en de werking ervan, zodat de plugin gemakkelijk in gebruik zou zijn. Ook dit is inmiddels allemaal verwerkt in de plugin.

Wanneer je besluit om straks met deze plugin te gaan werken dan krijg je dus een plugin die ervoor gaat zorgen dat jij:

  • Betere posities gaat krijgen in de zoekmachines
  • Meer bezoekers gaat krijgen naar jouw website
  • Meer klanten zult gaan krijgen
  • Je concurrenten weg concurreert
  • Gezien wordt door klanten die jou anders nooit hadden gevonden

De WordPress SEO: Interne Links plugin is volledig in het Nederlands en gemakkelijk in het gebruik. De plugin voldoet aan de laatste Google updates en zal jouw website een boost geven in het aantal bezoekers en jouw posities in de zoekresultaten verstevigen.

Testimonials

Ik zou het tof vinden om jou met hulp van mijn plugin te helpen jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines en zo voor jou meer bezoekers te gaan krijgen. Als je hieronder op de button klikt krijg kun je de plugin direct downloaden en direct gebruiken 😉

Groet,
Youri Meuleman

PS. Kom je er niet uit? Ons support team zit voor je klaar, ook helemaal Nederlandstalig natuurlijk 😉