Pins inplannen op Pinterest
Pins inplannen op Pinterest
21 juli 2016 
3 min. leestijd

Pins inplannen op Pinterest

De voorbereiding is een belangrijk onderdeel van succes voor jouw Pinterest strategie. Wanneer je van plan bent om meer business te gaan doen via Pinterest kun je er het beste voor kiezen om je pins verspreid te publiceren en dus kun je je pins inplannen op Pinterest.

Of nouja, het is geen functie van Pinterest zelf maar met een externe tool genaamd ViralTag kun je je pins inplannen op Pinterest. Overigens kan deze tool ook berichten inplannen op Instagram, Twitter, Facebook, Tumblr en LinkedIn.

De afgelopen weken heb ik voor een klant meerdere tools moeten testen die dit konden en ViralTag vond ik persoonlijk het prettigst werken en doet wat het hoort te doen, pins inplannen namelijk.

Maar hoe werkt dat dan? Goed, allereerst kun je een account aanmaken bij ViralTag (14 dagen gratis om het uit te proberen) Dan kom je op het ViralTag dashboard waar je je social media accounts kunt koppelen. In dit geval dus je Pinterest account.

Pins inplannen op Pinterest

Als je je Pinterest account hebt gekoppeld dan kun je op het dashboard je berichten voor Pinterest inplannen. Je upload simpelweg een afbeelding en selecteert daarna de tijd en datum waarop deze gepubliceerd moet worden.

Pin plaatsen

Pin inplannen

Op deze manier kun jij jouw Pinterest strategie bijhouden in slechts een uurtje per week, je kunt de pins slim inplannen en zo continu van je laten horen zonder dat jij er zelf mee bezig bent iedere dag. Jij kunt je vervolgens concentreren op het bouwen van een business.

Je kunt je hier aanmelden voor ViralTag en deze tool 14 dagen gratis uitproberen >>

Heb je deze artikelen al gelezen:

Wil je jouw Facebook en Instagram Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy