Resultaten

Deelnemers aan het woord

Lees ook de resultaten van de deelnemers aan onze trainingsprogramma's!

Esther de Zeeuw

Funnel Blueprint

4 verkopen dankzij een Facebook retargetingadvertentie

Ik heb een Facebook retargeting advertentie gemaakt waar ik 4 verkopen uit heb gehaald. Bij de eerste verkoop was ik al break-even.

Via de advertentierapportage heb ik gezien dat er ook mensen zijn die items in hun winkelwagen hebben gedaan, maar de bestelling niet hebben afgerond. Hier ga ik ook nog vervolgacties voor inzetten. 


Het 1-op-1 gesprek heeft mij geholpen om mijn plannen duidelijk te krijgen en om actie te ondernemen. 

Tom Bakkers

Funnel Blueprint

€5.000 omzet met €40 advertentie tegoed

Vorige week kwam er een vriend en die vroeg of ik voor hem zijn Facebook advertentie wilde plaatsen. Ik heb geadviseerd om eerst een website te maken omdat dit gewoon een must is. Daar had hij niet veel oren naar in het begin. Uiteindelijk heb ik toch een website voor hem gemaakt. 


Toen heb ik een advertentie gemaakt voor airco's die voor €950 incl. geplaatst konden worden.Mensen moesten een privé berichtje sturen om hier meer informatie over te ontvangen. 


Wat er toen gebeurde had ik nooit verwacht. Met €40 advertentie tegoed heeft hij binnen een week een omzet van €5.000 gemaakt. 

Miranda de Sain

Funnel Blueprint

Ik heb nieuwe klanten en mijn omzet is gestegen!

Miranda is contentspecialist, SEO-tekstschrijver, content marketeer en journalist die (startende) ondernemers helpt met hun content en online marketing. 


De Funnel Blueprint 2.0 heeft mij veel gebracht. Ik ben in de zomer van 2019 gestart met de training van OVA.nl en ik vond deze vanaf dag 1 heel duidelijk, praktisch en goed toepasbaar. Ook heb ik heel veel gehad aan de implementatie-call met businesscoach Marlou en later de vervolgafspraak. Sowieso ervaar ik het contact met Marlou als bijzonder prettig, je kunt haar altijd bereiken via de boards en e-mail en haar adviezen en tips zijn heel goed.


Tijdens het telefoongesprek waarin mij de training Funnel Blueprint 2.0 aangeboden werd, kreeg ik een advies over mijn doelgroep. En dat heeft Marlou nog verder gespecificeerd in de implementatie-call. Met behulp van OVA.nl ben ik een nieuwe richting ingeslagen waarbij ik als contentspecialist, SEO-tekstschrijver, content marketeer en journalist (startende) ondernemers help met hun content en online marketing. Mijn doel was om nieuwe klanten te krijgen en een gezond inkomen uit mijn onderneming te genereren. Ik kan met trots zeggen dat ik nieuwe klanten heb gekregen en dat mijn omzet is gestegen.


Zo heb ik al diverse ondernemers mogen helpen met het (her)schrijven van overtuigende teksten voor hun website, schrijven van blogs, het optimaliseren van hun website of webshop op het gebied van SEO en ook met de indeling van hun site. Ook heb ik voor een klant een Facebookcampagne mogen opzetten.


Ook erg prettig is dat de Funnel Blueprint 2.0 een compleet pakket is. Je krijgt je leven lang toegang tot alle trainingen, erg fijn. En er worden regelmatige nieuwe trainingen toegevoegd, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en jij deze meteen kunt toepassen voor jouw onderneming. Ook de webinars van de experts ervaar ik als heel leerzaam, echt een waardevolle aanvulling. En last but not least, ik ben in januari 2020 naar de Work & Meet gegaan en heb daar goede adviezen van zowel Marlou als Youri gekregen én leuk contact gehad met mede-ondernemers. Ook met hen heb ik van ideeën kunnen wisselen. Met één van hen heb ik nog steeds contact per app.

Alieke Pol

Funnel Blueprint

€400 omzet binnen een paar uur

Ik werk als Virtueel Assistent met coaches en ondernemers in de reisbranche. 


Ik heb een advertentie opgezet voor een klant van mij in combinatie met de break-even funnel. De kosten voor de Facebook advertentie heeft zij er nu al ruim uit met het aanbod op de bedankpagina en daarnaast reageren mensen ook nog op de schaarste in de break-even funnel. Binnen enkele uren had mijn klant een omzet van €400.

Angelica Mensink

Funnel Blueprint

Ik heb meer gekregen dan ooit gedacht!

De implementatiecall was erg helpend en inzichtgevend. Het geeft ons genoeg om mee aan de slag te gaan. 


We zijn vooral bezig geweest met onze weggever waardoor we wat minder tijd hebben besteed aan de tips. De landingspagina en bedankpagina zijn aangepast. Ik heb goede tips gekregen op de community van jou en anderen hierop. Aan het einde van deze week gaan we bezig met het inrichten van de funnels.


De voor- en nazorg waren super. Er werd enorm meegedacht en ik heb meer gekregen dan ooit gedacht.

Natalie Rocha

Funnel Blueprint

Een CTR van 64,93%! 

Op het Facebook en Instagram Marketing Event werd verteld dat een Google optin een Click Rate Ratio van 71,3% kan opleveren. Ik heb deze maand in Facebook advertenties een click rate ratio van 64,93% behaald! 

Marco de Bruin

Online Marketing Kickstart

1200 euro omzet met een mailinglijst van 300 contacten!

Marco heeft 2 bedrijven, namelijk Leren Componeren en Zappa Trainingen. Het eerste bedrijf lag een tijdje stil en er werd niets aan marketing gedaan, totdat Marco de marketing strategieën van Youri leerde kennen en aan de slag ging met funnels. 


Marco heeft voor Leren Componeren een mailinglijst van 300 mensen en besloot om de verjaardagsactie van Youri over te nemen om weer verkoop te genereren vanuit Leren Componeren.


Binnen anderhalf uur stond de funnel en de landingspagina en hij bood een online training aan voor €297 i.p.v. €497. Deze funnel, die hij binnen anderhalf uur heeft opgezet, leverde in dezelfde tijd €1200 op.


Marco gaf aan dat hij deze funnel zo snel kon bouwen omdat hij de voorbeeldteksten van Youri heeft gebruikt en daar zijn eigen draai aan heeft gegeven. Dit gaat sneller dan zelf teksten verzinnen en het is ook nog eens getest en bewezen dat ze werken. Daarnaast had hij ook al enige kennis van autoresponders, waardoor ook het technische gedeelte snel en goed ingericht kon worden. 


Door het succes van deze eerste minilancering is Marco geïnspireerd geraakt om vaker dit soort minilanceringen te doen. Het doel is nu om maandelijks een minilancering te doen en uiteindelijk deze lanceringen ook evergreen in te zetten. Dat zorgt ervoor dat er steeds opnieuw passief inkomen wordt gegenereerd. 


Het voelde eerst een beetje vreemd om bij het overnemen van de verjaardagsactie ook een aftelklok toe te voegen, maar uiteindelijk bleek dit juist erg goed te werken. Mensen zijn sneller geneigd om direct tot aankoop over te gaan en dat heeft geleid tot deze mooie resultaten. 


Inmiddels staan voor beide bedrijven ook de weggevers live, is er een laagdrempelig product toegevoegd aan de bedankpagina’s en is het nu tijd om te gaan adverteren met deze weggevers om de omzet nog verder te verhogen! 

Cynthia Buskens

Bijeenkomst Online Marketing Kickstart

Funnel Blueprint is precies wat ik nodig heb om te kunnen groeien!

Ik vond het heel fijn om gisteren aanwezig te zijn. Leuk om jullie in persoon te leren kennen. Ik begrijp nu beter wat ik moet doen. Daarnaast is het prettig om ervaring uit te wisselen en elkaar tips en adviezen te geven. Zo kun je ook samen brainstormen. Ik ben erg blij met de aanschaf van de Funnel Blueprint. Dit is precies wat ik nodig heb om te kunnen groeien. 

Grietje Bijnens

Bijeenkomst Online Marketing Kickstart

Het was een geslaagde workshop!

Voor mij was het een geslaagde workshop. Ik kan nu aan de slag met Mailblue en vond het een heel leuk concept. Prima verzorgd. Het was fijn om jullie live te ontmoeten en ook anderen te leren kennen. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. 

Claudia Lubberts-Schoorlemmer

Facebook Jaarprogramma

Heel duidelijk, stap-voor-stap

Ik volg je middels het Facebook Marketing Jaarprogramma waar ik wekelijks tips ontvang en vind dat je heel duidelijk stap-voor-stap ECHT uitlegt hoe je wat & waar moet doen!

Eskil B. de Jong

Boek: Doe mij maar klanten!

Interessant en direct toepasbaar!

Het boek op twee dagen uitgelezen, interessant en direct toepasbaar! Fijn!

Dorette Schoofs

Workshop: Facebook

Barst van de ideëen!

Dank Youri, barst van de ideëen. Super leuk je ontmoet te hebben en kennis gemaakt te hebben met je team. Gaaf om jullie zo bezig te zien op zo'n jonge leeftijd. Je bent goed bezig! Dank je voor alle tips.

Angelique Piternella

Uitbesteden

Een A+player!

De reden waarom ik jou heb aangevolen bij Zarayda is omdat jij niet alleen expert bent in Facebookmarketing maar ook in emailmarketing. Deze zijn broer en zus vind ik. Daarnaast vind ik het fijn dat jij erg strategisch werkt. Ik heb zelf een keer een rapportage door jou laten opstellen en was daar erg blij mee. Ik weet wat jij voor Eelco hebt gedaan, hoe jij jouw eigen bedrijf bent begonnen, welke topklanten jij hebt en dat jij je eigen team om je heen hebt gebouwd. Ik vind dat mooi om te zien. Zarayda heeft een topper nodig. Een A+player. Ik denk dat jij dat bent.

Jerry van Staveren

Facebook Bootcamp

Youri brengt het in de praktijk

Youri liet mij zien welke geweldige zakelijke kansen Facebook te bieden heeft.


Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en met de juiste focus om jouw Facebook resultaat naar een hoger plan te tillen. Iemand die er niet alleen over praat, maar het daadwerkelijk op dagelijkse basis in de praktijk brengt .


Ik kan je Youri dan ook van harte aanbevelen als je meer resultaat wilt behalen met je zakelijke facebook pagina.

Ninke 

van der Leck

Uitbesteden

Elke keer sta ik versteld...

Al meer dan een jaar lang zorgt Youri er dagelijks voor dat mijn Facebook Advertenties op volle toeren draaien.


Elke keer sta ik versteld van de mooie resultaten die we ermee behalen.

Taco Oosterkamp

Uitbesteden

Hij weet waar hij het over heeft

Youri heeft me heel behulpzaam, vriendelijk en effectief geholpen met het opstrakken van een Facebook campagne. Hij weet waar hij het over heeft, deelt z'n kennis graag en hielp mij een stuk succesvoller te worden op Facebook. Awesome!

Peter van Veen

Facebook Bootcamp

0,11 euro per nieuwe inschrijving!

Kijk, hier word ik al weer een stuk blijer van. Ik kom op 100 nieuwe inschrijvingen met deze advertentie en dat maakt ongeveer 0,11 euro per nieuwe inschrijving!

Neeltje Verwegen

Facebook Bootcamp

Fijn zo'n persoonlijke aanpak!

Ik heb me ook aangemeld, complimenten voor je strategieën. Knap om zowel integer als zakelijk te zijn. Fijn zo'n persoonlijke aanpak!

Simone Levie

Uitbesteden

Snel schakelen

Ik ben echt blij met hoe snel je werkt & schakelt.

Petra Mertens

Uitbesteden

Op 3 plaatsen na helemaal vol

Ik heb uiteindelijk een 48-uursactie gedaan. De zaal is op 3 plaatsen na helemaal vol en bijna alleen door te mailen dus daar ben ik super blij mee!

Peter Post

Facebook Bootcamp

Een omzet van 13024 euro

De campagne loopt nu 10 weken, heeft 3487 leads opgeleverd en een omzet van 13024 euro. Dankzij de hersens van Youri. Warm aanbevolen.

Christine Hemel

Facebook Bootcamp

Ik ben zo blij! 

Inmiddels heb ik 200 mensen meer op mijn lijst erbij gekregen en ook meer likes op mijn pagina. Ik ben zo blij dat ik ervoor heb gekozen om deel te nemen aan de Facebook Marketing Bootcamp! Dankzij jouw duidelijke video's heb ik mijn advertentie kunnen maken, doelgroepen kunnen bepalen etc. Complimenten daarvoor!

Ruben Wauters

Next-step meeting

Dit voelt ook gewoon beter

Thanks voor het gesprek en de opname. Je hebt echt onze ogen geopend. We hebben nu 4 e-books en klaar om de ads te plaatsen. Dit voelt ook gewoon beter, maar laat de resultaten maar beslissen :)

Marjolein Dubbers

Uitbesteden

Zeer deskundig

Het is fijn om met Youri samen te werken. Hij is zeer deskundig als het gaat om Facebook Ads en legt in duidelijke cijfers uit wat er is uitgegeven en wat dat heeft opgeleverd. Zo nauwkeurig heb ik nog nooit geweten wat mijn Facebook Ads 'doen'. Ik ben heel blij met hem.

Seph F. Pennock

Next-step meeting

Niet te geloven

Niet te geloven hoe Youri mijn Facebook Ads met een aantal tips en wat begeleiding van nauwelijks break-even naar een ROI van 100% heeft weten te krijgen in een halve dag tijd. Echt heel knap! Super bedankt voor je hulp Youri!

Een Cookie erbij?
arrow_drop_up arrow_drop_down