Zullen we gaan samenwerken?

Hi! Tof dat je op deze pagina bent beland. Grote kans dat je op deze pagina bent beland omdat je stappen wilt zetten met je business en weet dat je niet het maximale resultaat behaald met jouw business.

Goed nieuws! Op deze pagina geef ik jou de kans om met mij en mijn team te gaan samenwerken.

Heb je hulp nodig met Facebook Adverteren of wil je jouw business en marketing activiteiten doorspreken in een Online Marketing Strategiesessie? Vul dan hiernaast het contact formulier in en dan nemen wij contact met je op.

  • Duidelijk & concreet advies met betrekking tot Facebook marketing & Facebook advertising
  • Bereik meer mensen en krijg meer klanten via Facebook
  • Hoger rendement vanuit jouw Facebook campagnes
  • Doe waar je goed in bent, en laat mij doen waar ik goed in ben ;-)
  • Wekelijkse rapportage in Jip & Janneke taal

Wij werken al samen met onder andere:

JA, ik ga de samenwerking aan!


Facebook Marketing Uitbesteden

Loop je vast met de Facebook Marketing strategie voor jouw bedrijf of heb je behoefte aan praktische adviezen hoe je meer uit je Facebook advertising kunt halen? Huur mij dan in als freelancer!

Al meer dan 5 jaar verdiep ik mij in online marketing waarvan de afgelopen jaren (sinds 2013) voornamelijk in Facebook adverteren. Facebook adverteren is voor de meeste ondernemingen de belangrijkste strategie anno 2016 om hun business mee te laten groeien. Vraag gerust een vrijblijvend consult aan.

Online Marketing Strategiesessie

Ben je niet zozeer opzoek naar iemand die de online marketing voor je uit handen neemt en wil je het liever zelf uitvoeren maar zoek je gewoon iemand die even met je mee kan denken en met een andere kijk naar jouw marketingstrategie kijkt?

Vul hierboven dan even het contactformulier in, ik zal persoonlijk contact met je opnemen om een Skypecall in te plannen zodat we samen kunnen kijken waar voor jou nog veel winst te behalen is.

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het belangrijk om te werken met ondernemers waarbij we een goede match zijn, daarom vind ik het belangrijk dat je vooraf al weet hoe ik te werk ga en geef ik de voorkeur aan een informeel kopje koffie om elkaar maar ook jouw onderneming beter te leren kennen en te kunnen bepalen welke strategieën goed bij jou en jouw onderneming passen. Samenwerken doen we als volgt:

Consult

De eerste stap wanneer je met mij gaat werken is dat we een afspraak inplannen om te kijken wat er voor jouw onderneming relevant is en wat er bij jou en jouw onderneming past.

In deze consult zullen we gezamelijk al deels bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat er van toepassing is, aan het eind van dit consult heb je dus al een duidelijk beeld van wat je van mij kunt verwachten.

Ben je aan het eind van het consult niet overtuigd of zijn we geen match? Geen probleem! Dan geef ik jou de resources die je nodig hebt en kunt gebruiken om het zelf te doen of door een ander bureau te laten uitvoeren.

Research

Iedere markt waarin Facebook relevant is zit anders in elkaar. Om de juiste strategie te bepalen zal ik eerst research doen, in samenwerking met jou de doelgroep bepalen en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming.

De strategie

Na het doen van research zal ik een strategisch plan maken met daarin de mogelijkheden en mijn ideeën over hoe we het beste te werk kunnen gaan.

Voorstel

De research en de strategie die ik creëer vormt een voorstel, ik zal geen campagne starten zonder dat je daar zelf ook mee akkoord bent. In het voorstel bespreken we ook de budgetten, de verwachtingen e.d.

Nadat ik een marketingstrategie voor jou heb uitgewerkt en aan jou heb voorgesteld, dan zal ik vragen om een akkoord waarna ik overga op de uitvoering van de campagne.

Uitvoering

Nadat jij een akkoord hebt gegeven op de plannen ga ik over op de uitvoer van deze plannen. Binnen enkele dagen zul je al resultaten zien.

Wanneer ik aan de slag ga met een campagne of wanneer ik jouw Facebook advertentie's ga beheren dan vind ik het fijn om jou op de hoogte te houden van de gebeurtenissen door middel van een rapportage.

Rapportage

Iedere week ontvang je van mij een rapportage met betrekking tot de lopende campagnes, hierin geef ik jou in Jip en Janneke taal een overzicht van de gebeurtenissen in de afgelopen week. Op basis van deze rapportage kunnen we in overleg ook de strategie bijsturen en strategische beslissingen nemen.

Optimalisatie

Aan de hand van de resultaten die worden behaald met de campagne die ik voor jou beheer zal ik de campagne optimaliseren waar nodig, ik zit continu op de cijfertjes en baseer mijn keuzes op de data die ik ontvang.

Mocht ik een hele andere richting in willen met de campagne omdat uit de data blijkt dat dit beter is, dan merk ik dit snel op en zal ik in overleg met jou bepalen welk besluit we hierop ondernemen.

Opschalen / Uitbreiden

Wanneer een campagne winstgevend is en goed draait dan is het natuurlijk de bedoeling dat we hier maximaal gebruik van gaan maken en de campagne gaan opschalen.

Met opschalen bedoel ik dan de campagne aan meer mensen tonen en in veel gevallen zal dit inhouden om het budget voor een campagne te vergroten of andere doelgroepen toe te voegen aan de campagne.

Natuurlijk wil ik je niet direct afschrikken met de term 'budget verhogen' mijn doel is altijd om de advertentiekosten terug te verdienen binnen een korte periode en zo leads te genereren zonder hierop achteruit te gaan. Wanneer dit het geval is dan is opschalen geen probleem meer. Dit doe ik natuurlijk alleen in overleg.

Wanneer ik opmerk dat Facebook goed voor jou werkt dan kunnen we ook overwegen om hier een ander kanaal bij toe te voegen, denk hierbij aan YouTube of Google Adwords. In overleg zullen we dus bekijken hoe we nog meer resultaat voor jou kunnen behalen via meerdere platformen.