Page content

WebinarGeek – Webinar organiseren met Nederlandstalige webinar software

WebinarGeek is een Nederlandstalige software om webinars mee te geven, sterker nog WebinarGeek is de enige Nederlandstalige software. Onder leiding van ondernemer Remco Treuren zijn zij gevestigd in Zoetermeer, hier wordt aan de software gebouwd en ook de support wordt vanuit hier gegeven.

Natuurlijk zijn er ook andere software dan WebinarGeek. Je kunt WebinarGeek vergelijken met webinar software als: WebinarJam, Demio, Zoom & GoToWebinar. Het gemak van een Nederlandse thuisbasis, daar heeft hebben ze bij WebinarGeek een voordeel. Ook de Hollandse prijzen, daar hoef je het niet voor te laten. Je geeft namelijk al webinars vanaf 9 euro per maand. Nadat je de software natuurlijk eerst gratis hebt getest >> h

De webinarsoftware WebinarGeek is zo ingericht dat je zowel verkoopwebinars als informatieve webinars kunt geven. Dat maakt de software dan ook direct extra krachtig.

Welke functies heeft WebinarGeek?

Nederlandstalige Support

Het nadeel van de meeste software waarmee je webinars kunt geven is dat al deze software in het Engels is, en niet alleen voor jou maar ook voor je klanten. WebinarGeek is volledig in het Nederlands gebouwd en alle pagina’s en ook de support is Nederlandstalig.

Reminderservice

WebinarGeek verstuurd automatisch bevestigingsmails en remindermails naar de deelnemers van je webinar, je kunt deze mail zelf aanpassen of gebruik maken van een voorbeeld. Door gebruik te maken van deze functie zullen meer mensen die zich aanmelden voor je webinar ook daadwerkelijk op je webinar komen opdagen.

Je betaalt nooit teveel

Natuurlijk, we letten ook op de kleintjes. Door de eenvoudige pakketten bij WebinarGeek, betaal je nooit teveel. Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt. Je kunt onbeperkt webinars organiseren, verwacht je veel live deelnemers? Dan upgrade je met één klik op de knop jouw pakket en laat je meer mensen toe aan het webinar. De pakketten eerst even vergelijken? Dat kan hier >>

Openbare danwel gesloten chat

Je kunt zelf instellen of je de chat openbaar getoond wilt hebben of dat je deze liever privé houdt. Tijdens een verkoopwebinar kun je de chat vaak beter privé houden omdat je niet wilt dat iemand tijdens je pitch negatieve opmerkingen plaatst. Terwijl je bij een informatief webinar de chat prima openbaar kunt stellen en gebruik kunt maken van de interactie die daar plaatsvindt.

Mobielvriendelijk

In deze tijd kun je eigenlijk niet meer zonder, iedereen zit tegenwoordig op zijn of haar smartphone en ook webinars worden steeds vaker op een smartphone bekeken. Met WebinarGeek zijn jouw webinars allemaal geoptimaliseerd zodat een gebruiker jouw webinars kan bekijken vanaf zijn of haar telefoon / tablet!

Opnames beschikbaar

Al je webinars worden opgenomen en kun je later terug kijken of je kunt je deelnemers de optie bieden om het webinar na de live uitzending nog eens terug te laten kijken.

Exporteer registraties

Wanneer jij jouw webinars actief gaat promoten zullen er veel nieuwe deelnemers deelnemen. Je kunt hier je registraties exporteren zodat je ze in je e-mailmarketingsysteem kunt importeren en het contact met je deelnemers kunt blijven onderhouden, ook na het webinar.

Scherm en / of webcam delen

Ben je niet zo’n fan van de hele tijd in de webcam kijken, voor een webinar een half uur in de spiegel staan om je haar goed te krijgen en misschien zelfs wel een nieuwe outfit aan te schaffen? Dan kun je natuurlijk gewoon de webcam aan en uit zetten en enkel je scherm delen of juist andersom natuurlijk 😉

Gratis webinartraining

Voor alles is een eerste keer, en die eerste keer is vaak erg lastig. Wanneer je het trucje eenmaal onder de knie hebt dan kun ook jij zorgeloos webinars geven. Om je dat eerste stapje mee te geven heeft WebinarGeek voor al haar gebruikers een gratis webinartraining ontwikkeld.

Probeer WebinarGeek Gratis Uit!

Een tool zoals WebinarGeek is niet te beschrijven in één artikel en bij webinar software is het toch altijd zo dat je het even moet ervaren voordat je je keuze kunt maken. WebinarGeek biedt daarom een gratis proefperiode waarin je geheel vrijblijvend de tool kunt uitproberen en gewoon alvast je eerste webinar gratis kunt geven. Klik hier om gebruik te maken van de gratis trial >> 

Maak jij gebruik van WebinarGeek laat dan hieronder een review achter wat jij als gebruiker van WebinarGeek vindt.

Comment Section

0 reacties op “WebinarGeek – Webinar organiseren met Nederlandstalige webinar software

Plaats een reactie


*