Wie is Youri Meuleman?

Wie is Youri Meuleman?

Gestart als 12-jarig 'broekie'

Op 12-jarige leeftijd startte Youri zijn eerste webwinkel en sindsdien heeft hij het ondernemerschap niet meer kunnen loslaten.


Tegen de tijd dat hij 16 was had hij 8 webwinkels waarin letterlijk alles werd verkocht, van telefoon accessoires tot loopauto's tot bikini's.

Nadat Youri de beslissing maakte dat 'webwinkels' misschien niet volledig zijn passie waren maar dat de Online Marketing erachter zijn hart sneller liet kloppen, startte hij als Freelance Online Marketeer.


Al snel groeide hij uit van freelancer naar het geven van trainingen en inmiddels kun je hem wel 'ondernemer' noemen met 3 bedrijven en een mooi team dat hem ondersteunt!

Youri zijn business 'imperium'

OVA.nl staat voor 'Omzet Verhogende Activiteiten' en dat is wat Youri doet. Hij ondersteunt ondernemers met hun online marketing middels online trainingen.

MailBlue (waar Youri mede-eigenaar van is) is de software die ondernemers ontzorgt bij hun 

e-mailmarketing, funnels & marketing automation. 

SKY Amsterdam is Youri zijn laatste aanwinst. In samenwerking met Simone Levie en Kim Barend startte hij de Online Marketing Agency. 

In de 3 jaar tijd dat Youri is gestart met OVA B.V. is zijn mailinglijst gegroeid naar 114.000+ contacten. Dat zijn gemiddeld 104leads & potentiele klanten per dag! 


Afgelopen jaar (2018) brak hij mede dankzij deze mailinglijst door de magische omzetgrens van 

1 miljoen euro!

Youri leeft volgens de 'Just do it!' mentaliteit. In plaats van weken, maanden of jaren na te denken over een concept staat Youri met de 'poten in de klei' en test zijn concepten. 


Zoals Richard Branson zegt "Screw it, let's do it!"