YouTube Email Meldingen Beheren [Handleiding]: Meldingen uitzetten!
YouTube Email Meldingen Beheren [Handleiding]
17 maart 2016 
in YouTube
2 min. leestijd

YouTube Email Meldingen Beheren [Handleiding]

Welke mailtjes wil je wel ontvangen, maar vooral ook welke mailtjes wil je niet ontvangen? Voordat je het doorhebt staat je mailbox vol met mailtjes van YouTube over nieuwe abonnees, reacties of andere updates die je misschien wel helemaal niet wilt ontvangen.

YouTube Email

Emailmeldingen beheren

In dit artikel laat ik je zien hoe je de email meldingen kunt instellen en dus ook hoe je bepaalde email notificaties van YouTube kunt uitschakelen.

De eerste stap is om natuurlijk in te loggen bij YouTube en rechts bovenin kun je klikken op jouw account en vervolgens op de instellingen van je account.

YouTube Account instellingen

Meldingen aan- en uitzetten

Hier kun je bij het menu-item “meldingen” al een aantal e-mailinstellingen beheren, dit kan al een boel opruimen..

Email meldingen YouTube beheren

Krijg je nu een aantal e-mailberichten die je liever niet ontvangt? Dan kun je onderaan iedere mail je alsnog uitschrijven voor dat type mailingen.

Email meldingen uitschrijven

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Kunnen wij je helpen?

Wil je jouw Facebook Marketing uitbesteden? Wij verzorgen Facebook Marketing & Advertising voor bedrijven. Ook verzorgen wij de inrichting van Funnels en Marketing Automation? Wij helpen je graag, neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Youri Meuleman is de oprichter van OVA B.V. en mede-eigenaar bij MailBlue B.V. Hij specialiseert zich in het exponentieel laten groeien van bedrijven door het inzetten van funnels & advertising. In 2017 liet hij MailBlue B.V. 2887,5% groeien in bedrijfsresultaat na overname zonder tussenkomst van externe financierders. Naast zijn eigen ondernemingen ondersteunt hij ondernemers om extreme groei te realisereren in hun business door middel van online trainingsprogramma's en zijn z'n ebooks meer dan 92.000x gedownload.
Reactie plaatsen

Maak jij nog geen gebruik van MailBlue?

Blue Academy