Meerdere gebruikers toevoegen aan je account in ActiveCampaign | OVA.nl door Youri Meuleman
Meerdere gebruikers toevoegen aan je account in ActiveCampaign

Meerdere gebruikers toevoegen aan je account in ActiveCampaign

Als je gebruik maakt van ActiveCampaign, dan is het mogelijk om meerdere gebruikers aan het account dat je gebruikt te koppelen. Wanneer meerdere personen gebruik willen maken van de software, dan is het dus niet nodig om meerdere accounts af te nemen. Een gebruiker kan zich aanmelden in het account en gebruik maken van verschillende mogelijkheden.

Zo kun je bijvoorbeeld een account aanmaken voor de mensen die binnen het bedrijf verantwoordelijk zijn voor de marketing en verkoop processen binnen de organisatie. Het aantal gebruikers dat per account kan worden toegevoegd verschilt per abonnement. Deze aantallen zijn:
  • Maximaal 3 gebruikers bij een Lite account
  • Maximaal 25 gebruikers met het Plus of Trial account
  • Maximaal 50 gebruikers met een Professional account
  • Onbeperkt aantal gebruikers met een Enterprise accountToevoegen van gebruikers

  • Klik op “Settings” links onderin het scherm.  1. Klik in het menu aan de linkerkant op de functie “Users”.  1. Het scherm met “Users” wordt nu geopend en rechts bovenin de hoek kun je kiezen voor de optie “Add User” in het blauw.  1. Vul vervolgens de gegevens in van de gebruiker die je wilt toevoegen in het volgende scherm dat geopend wordt. Dit is persoonlijke informatie zoals e-mailadres, naam en telefoonnummer en informatie met betrekking tot het account zelf zoals gebruikersnaam en wachtwoord.  1. Selecteer vervolgens de groep waaraan de gebruiker moet worden toegevoegd. Door de gebruiker toe te voegen aan een groep, krijgt deze rechten, machtigingen en beperkingen opgelegd zoals die zijn ingesteld voor de betreffende groep.  1. Klik tot slot op de groene knop “Add” om de gebruiker toe te voegen. Het is nu mogelijk om met behulp van de opgegeven gebruikersnaam en het wachtwoord in te loggen en gebruik te maken van ActiveCampaign op hetzelfde account.


Gerelateerde informatie

In onze kennisbank over ActiveCampaign vind je tientallen relevante artikelen die je helpen om sneller en beter te werken met ActiveCampaign. Leer bijvoorbeeld meer over:
Reactie plaatsen