Page content

Kennisbank ActiveCampaign

Kennisbank ActiveCampaign

ActiveCampaign is een e-mail marketing software, wat ook wel een e-mail marketing tool wordt genoemd. Met ActiveCampaign kun je jouw winst vergroten door middel van marketing automation. Simpel gezegd betekent dit dat je automatisch een mail naar een grote groep mensen kan sturen. In vergelijking met andere e-mail marketing tools kun je met ActiveCampaign zelfs op basis van data rekening houden met persoonlijke interesses van potentiële en bestaande klanten uit jouw mailinglijst.

Funnels opzetten

Hierbij kun je volledige funnels creëren, inspelen op het gedrag van jouw doelgroep en split testen uitvoeren. Verder krijg je rapportages met duidelijke overzichten over de resultaten van jouw mailings. Zo kun je met succes persoonlijke en effectieve marketingcampagnes opzetten.

Het is ook mogelijk om ActiveCampaign in het Nederlands te gebruiken, want MailBlue is dé Nederlandse partner van ActiveCampaign met Nederlandstalige support. Makkelijk hè?!

Kennisbank vol nuttige artikelen

Kortom: ActiveCampaign is een innovatieve en krachtige e-mail marketing tool om jouw e-mail marketing resultaten naar het volgende niveau te brengen, maar hoe zet je deze tool nu in? Hieronder vind je een complete ActiveCampaign handleiding met allerlei artikelen, waarin je ontdekt hoe je meer resultaten kunt behalen met jouw e-mail marketing!

Comment Section

4 reacties op “Kennisbank ActiveCampaign


Door Marlies Mansveld op 29 december 2018

Hallo, is het ook mogelijk om mijn active campaign om te zetten naar Mail blue? Ik heb het pakket voor maximaal 2500 inschrijving. Hiervoor betaal ik nu $ 49 (€ 44). Blijven die kosten hetzelfde voor Mailblue?


Door MailBlue / ActiveCampaign op 9 januari 2019

Het is zeker mogelijk om een ActiveCampaign account om te zetten. Het beste kun je hiervoor even mailen naar info@mailblue.nl, dit regelen wij voor je! Je gaat natuurlijk nooit meer betalen.


Door Jose van den Haak op 4 maart 2019

Blijft de data in ActiveCampaign in Europa, gezien de nieuwe GDPR-wetgeving?


Plaats een reactie


*